Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Aanmelden

Nieuws

Mijke, schrijfster bij 7Days, was benieuwd hoe het is om piloot te zijn. Zij heeft daarom onze collega’s Hidde en Jan geïnterviewd.

De afgelopen dagen hebben wij ontzettend veel likes, comments, telefoontjes en mailtjes gehad vanwege het goede nieuws over de financiering. Misschien had je het al gezien, maar veel van onze open dagen zitten vol. We hebben daarom wederom extra open dagen ingepland.

Wij hebben goed nieuws en wij denken dat je hier heel blij van wordt. Vanaf vandaag zit er namelijk geen financieel risico meer verbonden aan onze vliegopleiding. Meld je daarom dit jaar nog aan voor de KLM Flight Academy.

Normaal gesproken ontvangen wij de aanmeldingen via een brief per post. Vanaf nu is het ook mogelijk om je aanmelding via een e-mail te versturen.

“Als driejarig jongetje wees ik al naar alle vliegtuigen in de lucht! Het was mijn jongensdroom om piloot te worden.” En jaren later maakt hij die droom waar bij ons op de KLM Flight Academy. Tom De Lathouwer, student uit klas 17-1 en geboren in België.

« Eerste ‹ Vorige 1 4 12 13 14 15 Volgende › Laatste »