Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Aanmelden

Nieuws

Op de eerste dag van de meteorologische lente, werd aan Eelde een wel héél bijzonder bezoek gebracht.
Een heuse Airbus A330 maakte een testvlucht en onder toeziend oog van onze studenten, bezoekers van onze open dag èn het personeel van de vliegschool gaf hij na 2 naderingen nog een laatste groet om vervolgens zijn weg te vervolgen.

Deze mooie foto moesten we wel delen. Het brengt de stad Groningen goed in beeld. Herken jij sommige locaties?

De open dag van KLM Flight Academy gaat vandaag (18-1-2018) gewoon door. De mensen die vandaag niet kunnen komen vanwege het weer kunnen het beste mailen naar info@kls.nl. Zij kunnen binnenkort een andere open dag bezoeken. Veiligheid is ontzettend belangrijk! Ga daarom niet onnodig de weg op vandaag.

Jurgen uit klas 16-01 wist eigenlijk altijd al dat hij piloot wilde worden. Toch heeft hij eerst andere opleidingen gevolgd. Toen hij klaar was met de middelbare school, was het namelijk niet de ideale tijd om piloot te worden. Tijden zijn veranderd en hij besloot twee jaar geleden een poging te wagen. Met succes! Jurgen heeft de opleiding afgerond en is nu werkzaam bij het JobCenter van KLM Flight Academy, totdat hij een baan in de cockpit heeft bemachtigd. Lees meer!

Het gaat goed in de luchtvaart! Dat merken wij bij de KLM Flight Academy ook. De vraag naar open dagen is enorm. De dagen zitten ook binnen een hele korte tijd vol. Eind februari worden de open dagen voor de maand mei bekend gemaakt.

« Eerste ‹ Vorige 1 2 10 11 12 13 14 17 Volgende › Laatste »