Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Aanmelden

Nieuws

Als CTKI ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de standaardisatie en de aansturing van het team theoriedocenten. Je bewaakt de theorieresultaten van de studenten en als het nodig is stel je een plan van aanpak op ter verbetering van de studieresultaten. Je geeft in beperkte mate zelf ook les aan de studenten. Daarom is affiniteit met en kennis van de luchtvaart een vereiste.

De selectieprocedure wordt vanaf heden per klas gedaan. Bij de KLM Flight Academy zijn er op dit moment 3 startmomenten per jaar; april, augustus/september en november/december.

Woensdag 29 januari zijn wij telefonisch, vanwege een personeelsbijeenkomst. 
Donderdag 30 januari zijn wij vanaf 8:30 uur weer in de gelegenheid om u te woord te staan.

Voor Bas (25 jaar) uit 18-1 was al snel duidelijk dat hij piloot wilde worden. Bas was op jonge leeftijd al veel te vinden op Schiphol, omdat hij samen met zijn vader zijn moeder wegbracht naar het bemanningscentrum (hier ontmoeten de crew leden elkaar voor de vlucht). Zijn moeder was stewardess bij KLM. Bas vertelt: “Voor mij is het altijd al een droom geweest om te gaan vliegen’’.

In je rol van SCMM ben je verantwoordelijk voor het Management Systeem welke bestaat uit het safety management systeem en de compliance monitoring functie. De SCMM werkt samen met de deputy SCMM, een functie die wordt ingevuld door een actieve vlieginstructeur van de KLM Flight Academy. Je rapporteert aan de directeur, die tevens accountable manager is.

1 2 3 11 16 Volgende › Laatste »