Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Aanmelden

Nieuws

Dat je in je dromen moet blijven geloven wordt maar weer eens bevestigd door de 29-jarige studente Pauline Saathof uit klas 18-1. De van oorsprong Groningse was al op jonge leeftijd gefascineerd door de luchtvaart. Toch heeft het nog even geduurd voordat ze hier daadwerkelijk in terecht kwam. Nu ze eenmaal op de opleiding zit geniet ze van elke minuut: ‘’want de tijd vliegt voorbij.’’ Lees meer!

Klas 18-1 heeft vandaag zijn laatste lesdag en dat is een feestje waard!
Na een dankwoord van de studenten aan de docenten werd er onder het genot van een gebakje gezellig nagepraat in de feestelijk versierde school.
De komende weken zullen nog in het teken staan van examens maken, maar daarna zal er dan eindelijk écht gevlogen kunnen worden tijdens het Single Engine Traject!

Vind jij het leuk om zorg te dragen voor de dagelijkse planning, ben je goed in het bewaken van opleidingsprocessen en kan je goed omgaan met planningsprogramma’s? Sta je daarnaast stevig in je schoenen, ben je een enthousiaste persoonlijkheid en communicatief sterk? Dan is dit de functie die bij je past en zijn wij op zoek naar jou!

Vind jij het leuk om informatie te verstrekken aan toekomstige studenten? Heb je een enthousiaste persoonlijkheid en ben je representatief en communicatief? Ben je accuraat en vind jij het leuk om de marketing- en communicatiemedewerker te ondersteunen? Dan is dit de functie die bij je past en zijn wij op zoek naar jou!

1 2 3 11 Volgende › Laatste »