Open dagen

Meer weten over onze opleiding? Kom naar een open dag!

Aanmelden

Wil jij piloot worden?

Wij zoeken jongens en meiden met ambitie en talent. Zoeken wij jou?

Aanmelden

Vlieginstructeur (100%)

KLM Flight Academy is een vliegschool met een rijke historie! Wij leiden studenten op om verkeersvlieger te worden en wij zijn de preferred supplier van KLM. Wanneer KLM nieuwe vliegers nodig heeft, rekruteren zij die bij ons. Momenteel leiden wij op jaarbasis 60 studenten op. Binnen de organisatie zijn ongeveer veertig mensen werkzaam en er is sprake van een informele en betrokken werksfeer.

Wat je doet:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vlieginstructeurs om onze organisatie te versterken. Wij bieden kandidaten een uniek traject aan, dat in een aantal mogelijkheden voorziet:

 • Ben je in het bezit van een CPL(A), SEP, Night Rating, IR en heb je interesse om FI te worden?
  Solliciteer dan op deze functie. Bij een positief resultaat bieden wij je een basis FI opleiding aan en bij een positieve afronding daarvan een baan als FI waarbij we je, als tegenprestatie voor de FI opleiding, vragen in ieder geval drie jaar bij ons te komen werken.
 • Ben je reeds in het bezit van bovenstaande bevoegdheden, maar ook in een (Frozen) ATPL, met een FI rating voor MEP/IR?
  Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren. We wijzen je er op dat bij ons de mogelijkheid bestaat om, bij beschikbaarheid van vacatures en na aanvullende selectie, als vlieger na 4,5 jaar door te stromen naar KLM.
 • Heb je reeds een FI bevoegdheid, maar nog met restricties daarop?
  Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren, zodat we in een gezamenlijk gesprek kunnen bepalen of je bij ons past en wij op zoek kunnen naar het juiste traject voor jou.

Wij bieden:

 • Een eigen CAO met uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Pensioenopbouw
 • Loss of license verzekering;
 • Ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Wil je meer over ons of over deze functie weten, kijk dan op onze website: www.pilootworden.nl, of neem contact op met Petra de Groot, (HR): via hr@kls.nl of telefoonnummer 050 – 3098262.

Heb je op basis van de bovengenoemde scenario’s interesse gekregen?
Stuur dan je cv met motivatie naar haar, via hr@kls.nl.

Bij een eventuele doorstroming naar KLM, maakt een uitgebreid selectietraject onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.