Waarom KLM Flight Academy

Studenten

Get your wing

 • Uitstekende opleiding tot verkeersvlieger.
 • Je vliegtraject start met veel vlieguren in Phoenix in de Verenigde Staten.
  Een toptijd met veel vlieguren.
 • Selectieprocedure: Ben je door onze selectieprocedure heen gekomen?
  Dan weet je al zo goed als zeker dat jij het in je hebt om een uitstekende piloot te worden.
 • Flight Academy Campus: tijdelijk wonen op de campus is leuk, gezellig en leerzaam, met altijd een ouderejaars student in de buurt om vragen te stellen.
 • Het Garantiefonds van de KLM Flight Academy staat borg voor jouw studielening. Moet jij buiten je schuld je studie beëindigen of is je wachttijd na afstuderen langer dan een jaar? Dan kan het Garantiefonds uitkomst bieden.
 • Je sluit de opleiding af met een typekwalificatie training voor een Boeing 737,
  dus je kunt meteen aan de slag!

Als je een uitstekende en hoogwaardige opleiding tot verkeersvlieger wilt volgen, dan is de KLM Flight Academy voor jou de juiste keuze. Onze afgestudeerde studenten vliegen bij KLM en andere gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen in Nederland, Europa en daarbuiten.

De KLM Flight Academy is bovendien preferred supplier en 100% dochter van de KLM. Dat betekent dat de KLM bij voorkeur afgestudeerden van de KLM Flight Academy rekruteert als men nieuwe jonge verkeersvliegers nodig heeft. Het doel van de KLM Flight Academy is om ook die te kunnen leveren, daarom stellen we de selectie en opleiding af op de eisen die de KLM stelt aan haar toekomstige gezagvoerders. Ook vliegen veel afgestudeerden bij andere luchtvaartmaatschappijen.

Op de hoogte blijven? Facebook KLM Flight Academy Twitter KLM Flight Academy Instagram KLM Flight Academy LinkedIn KLM Flight Academy

 

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.