#KLMFLIGHTACADEMY

Tijdens onze open dagen worden veel foto's gemaakt. Vooral in onze hangar worden de bezoekers op de foto gezet. Dit vinden wij heel leuk! Helaas zien wij deze foto's nooit meer terug. Daarom bij deze de vraag: willen jullie de foto posten op Instagram of Facebook en de hashtag #KLMFLIGHTACADEMY gebruiken? Zo kunnen wij ook de foto's zien.

Alvast bedankt!

Klas naar Amerika

Op 26 juni 2017 zijn er weer zes studenten naar de Verenigde Staten vertrokken. Ze zullen hier, als onderdeel van het eenmotorige vliegtraject, hun eerste vlieguren gaan maken op de Beechcraft Bonanza. Veel succes en plezier gewenst!

Meer informatie over vliegen in Amerika?

Extra open dagen

Het aantal aanmeldingen voor onze open dagen zijn de afgelopen maanden flink gestegen. We hebben daarom besloten om extra open dagen in te zetten. Dat betekent dat wij ook tijdens de zomervakantie (2017) open dagen hebben.

Wij zijn blij met alle aanmeldingen! Het is fijn om te zien dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in het vak.

Ben jij al bij een open dag geweest?

Financiering

ABN AMRO heeft KLS geïnformeerd dat zij met ingang van september 2016 niet langer studenten voor de opleiding tot vlieger zal financieren. Studenten die voor die datum met hun opleiding aanvangen vallen voor wat betreft de financiering van hun opleiding onder het huidige arrangement.

KLS en KLM voeren overleg met verschillende financiële partijen ten einde alternatieve financieringsmogelijkheden in kaart te brengen.

JA! Ik wil piloot worden

Aanmelden: open dag